At blive forælder er en beslutning, der kræver en stor del af økonomien. Uanset om man er velforberedt på det eller ej, så kan det stadig ske, at man sidder og drømmer om lige netop den der flotte barnestol, men man køber den ikke – fordi pengene prioriteres et andet sted lige på tidspunktet. Men tænk nu, hvis du kunne købe alt det, der står på din ønskeliste til dine børn, uden at skulle tænke på at hoste op med en masse penge lige nu og her?

Hvad er børnepengekredit?

Børnepengekredit er kort sagt en god mulighed for at betale for varer, hvis du er en forælder, der sidder i netop den situation og måske har et lidt stramt budget – og hvis du selvfølgelig ønsker at bruge dine børnepenge udelukkende på ting til dine børn. Børnepengekredit gør det nemlig muligt for dig at handle på webshops, og først betale næste gang, du modtager børnepenge. På den måde kan du handle alt det ind, du står og mangler i din hverdag med børnene, uden at tænke på at betale med det samme.

Lige nu er der over 42 danske webshops, der støtter op om og tilbyder brug af børnepengekredit, så det er heller ikke svært at finde et bredt udvalg af gode varer til dine børn.

Hvornår får man børnepenge?

Børnepenge uddeles på faste tidspunkter på året, og det gælder for alle familier. De udbetales hvert kvartal på datoerne 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. oktober, selvfølgelig med undtagelse af, hvis der falder en helligdag på en af disse datoer.

Der er visse regler, man skal være opmærksom på, hvis man er ny forælder. Børnepengene følger som sagt et udbetalingssystem pr. kvartal, men pengene begynder først at gå ind på din konto det første kvartal efter, du har fået barn. Det vil sige, at hvis du fx får barn i starten af januar, vil du først modtage dine børnepenge d. 20. april, da det er midt i et kvartal.

Læs mere om reglerne for børnepenge her.

3 gode ting du kan købe med børnepengekredit

Når man har et barn, har man også masser af udgifter. Børnetøj, møbler til børneværelset, tøj og legetøj er bare få af de ting, man skal sørge for at have til sit barn. Der er mange ting, man skal huske på, og det kan meget let gå hen og blive lidt uoverskueligt. Så hvad er egentlig gode ting at prioritere?

Blandt nogle af de vigtigste ting er nok en tremmeseng med tilhørende sengetøj, bleer og selvfølgelig babytøj – medmindre dit barn selvfølgelig er ældre. I sådan et tilfælde er det meget godt at bruge børnepengene på primært uddannelse og andre skolerelaterede ting, der kan sikre dit barn den bedst mulige skolegang.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!